1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. İşte hainlere en anlamlı cevap
İşte hainlere en anlamlı cevap

İşte hainlere en anlamlı cevap

Hakkari'de düzenlenen PKK karşıtı miting, bu ülkeyi etnik unsurlarla bölmek isteyenlere tokat gibi bir cevap oldu.

A+A-

Hakkari'de, Aktütün Jandarma Karakolu'na terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırı, çok sayıda vatandaşın katıldığı mitingle protesto edildi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Geçici Köy Korucuları Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Hakkari Şubelerince Şehir Stadyumu'nda düzenlenen mitinge çok sayıda vatandaş katıldı.
Hakkari'de Aktütün protestosu
Vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren Hakkari ve Diyarbakır'daki saldırılarda şehit olan asker ve polislerin fotoğrafı ile Türk bayrağı ve terörü lanetleyen pankartlarla mitingin yapılacağı stadyuma geldi.
Hakkari'de Aktütün protestosu
Kalabalığın, terör örgütü PKK aleyhine sık sık slogan attığı miting, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Hakkari Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman, mitingde yaptığı konuşmada, Hakkari halkının bu mitingle saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü PKK mensuplarına en iyi cevabı verdiğini belirtti.
Hakkari'de Aktütün protestosu

''Aziz milletimize bu acıyı yaşatan hainler, kötü emellerine ulaşmadan yok olup gideceklerini bilmelidir'' diyen Adıyaman, Türk milletinin ve onun bağrından çıkmış askerlerin dün olduğu gibi bugün de iç ve dış düşmanlara karşı dimdik ayakta olduğunu söyledi.
Vatan uğruna canlarını vermeye hazır olduklarını vurgulayan İbrahim Adıyaman, ''Güzel vatanımızı bölmeye, parçalamaya ve karanlığa götürmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir'' şeklinde konuştu.
Hakkari'de Aktütün protestosu
Adıyaman'ın konuşmasının ardından terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda şehit olan köy korucularının çocukları Azime Kaçar ve Elmas Adıyaman şiir okudu. Mitinge katılan kalabalık, daha sonra Şehir Stadyumu'ndan Valiliğe kadar yürüdü.
Hakkari'de Aktütün protestosu
Yürüyüş sırasında yoğun güvenlik önlemi alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, miting yapan vatandaşların önünde ve arkasında sinyal kesici jammer araçları bulundurdu. Keskin nişancılar da çatılara yerleştirildi.
Hakkari'de Aktütün protestosu
Valilik önünde son bulan mitinge katılan vatandaşlar, yürüyüş sırasında da sık sık ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'', ''Askere uzanan eller kırılsın'', ''Kahrolsun PKK'' şeklinde slogan attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız