1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. İşte Terim'in Almanya 11'i
İşte Terim'in Almanya 11'i

İşte Terim'in Almanya 11'i

Euro 2008'de Almanya ile yari final maçını oynayacak A Milii futbol takımında ilk 11 şekillendi.

A+A-

Turnuvanın başından bu yana sakatlıklar ve cezalar sebebiyle ciddi sıkıntılar yaşayan Fatih Terim, teknik direktörlük kariyerindeki en önemli sınavlarından birini belki de Almanya karşısında verecek... Karşılaşma öncesinde çok önemli oyuncularından yoksun olarak bir kadro kurmak zorunda kalan Ay Yıldızlı ekibimizin hocasının sahaya sürmeyi planladığı ilk 11'in de büyük ölçüde şekillendiği öğrenildi.

Kalabalık orta alan
Alternatif konusunda sorun yaşayan takımımızın teknik patronunun cezası süren Volkan'ın yerine kalede yine Rüştü'ye şans vermesi kesinleşti. Savunmayı Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta ve Uğur Boral'dan kurmak niyetinde olan Terim'in kalabalık bir orta alan kurgusuyla sahaya yayılması bekleniyor. Bu bölgede Kazım, Hamit, Mehmet Aurelio, Mehmet Topal ve Gökdeniz'in oynayacağı belirtildi. Forvette ise Semih gol arayacak. (Milliyet) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız