1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kandemir: "Görevimizin başında, sorumluluğumuzun farkındayız"
Kandemir: "Görevimizin başında, sorumluluğumuzun farkındayız"

Kandemir: "Görevimizin başında, sorumluluğumuzun farkındayız"

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu

A+A-

Basın açıklamasında bulunan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, kendilerine görev verildiği günden itibaren sahada olduklarını belirterek, “Kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, esnaflar, vatandaşlarımız, yaşlılarımız, hastalarımız ve şehitlerimizin yakınları ile birlikteyiz. Bizde yorulmak, dinlenmek yok. Pazar İlçe teşkilatı olarak işimizi, görevimizi yapmaktayız. Vatandaşlarımızı dinliyor, dertleşiyoruz. Diğer yandan ilçe başkanlığımızı ziyaret eden vatandaşlarımızı dinliyor, hasbihal oluyoruz. Görev için varız, görevimizin başındayız. Pazar halkını, önceki dönemler ilçe başkanlarımızı, yöneticilerimizi ziyaret ediyor, kendilerini dinliyor çalışmalarımız ve ziyaretlerimizi sürdürüyoruz." dedi.

kand8.jpg

Başkan Kandemir, bugünle ilgili etkinliklerin yanı sıra gelecek döneme dair çalışmalarını da sürdürdüklerini söyleyerek, “Allah’ın izniyle önümüzdeki süreçte ilimizde kaybedilen bir milletvekilliği ve Pazar Belediye Başkanlığını Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti ailesine yeniden hediye etmekte kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

kand7.jpg

Kandemir, “Yöremizin, halkımızın, 2. sürgün yaş kampanyasının bereketli hayırlı olmasını diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

kand6.jpg

kand5.jpg

kand4.jpg

kand3.jpg

kand2.jpg

kand1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum