1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. "Kansız Olmaz Darbe De Lazım!"
"Kansız Olmaz Darbe De Lazım!"

"Kansız Olmaz Darbe De Lazım!"

Alemdaroğlu: "Kansız olmaz. Darbe lazım. Öncelikle de bu davanın açılması lazım." İşte Org. Eruygur dahil kan donduran telefon kayıtları.

A+A-

Darbe beklentisi içinde olduğu tespit edilen İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Kemal Alemdaroğlu'nun teknik takibe takılan telefon görüşmelerinde AK Parti'ye kapatma davası açılacağından ve sonunda AK Parti için kapatma kararı çıkacağından emin olarak söz ettiği belirlendi. Kapatma davasının sonucunu dava açılmadan bilen Alemdaroğlu'nun bir görüşmesinde 'Kansız olmaz. Darbe lazım. Öncelikle de bu davanın açılması lazım' dediği öğrenildi. Bu arada polis Alemdaroğlu ve Perinçek için 24 saat daha ek gözaltı süresi aldı.

Sarıkız ve Ayışığı mimarı Eruygur davayı soruyor

İlhan Selçuk, Perinçek ve Alemdaroğlu'nun teknik takibi sırasında, 2004 yılındaki Sarıkız ve Ayışığı darbe girişimlerinin baş aktörü eski Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Şener Eruygur da dinlemeye takıldı.

Selçuk, Perinçek ve Alemdaroğlu ile Eruygur'un farklı zamanlarda yaptıkları görüşmelerde de kapatma davası sık sık gündeme geldi ve Eruygur'un 'Görüşmeler ne oldu, dava ne aşamada' dediği öğrenildi.

(Star)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum