1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karaman: 'Bana 6 aylık vekâleten yetki verildi!'
Karaman: 'Bana 6 aylık vekâleten yetki verildi!'

Karaman: 'Bana 6 aylık vekâleten yetki verildi!'

Arif Yılmaz'ın istifası sonrası vekaleten RTEÜ'ye atanan Hüseyin Karaman, bir kısım basın ile bir araya geldi. İşte Karaman'ın o toplantıdaki açıklaması:

A+A-

Geçtiğimiz aylarda görevinden ayrılan rektör Arif Yılmaz’ın ardından konuşulan “Akademik kadrosuyla ayrıldı” söylentileri ile ilgili olarak Karaman “Sayın Arif Yılmaz buradan ayrıldıktan sonra sadece iki tane öğretim görevlimiz görevinden ayrılmıştır. Bu da sayın hocamızın ayrılmasıyla alakalı değil; tesadüf olmuştur. Arif Hocanın görev sırasında zaten gitmelerine kendisi vermiştir.” ifadelerini kullandı.

Rektörlük seçimiyle ilgili sorulan bir soru üzerine Karaman “Bu seçim tarihini YÖK belirleyecek. Bize bu kararı YÖK bildirecek biz de seçimi yapacağız. Bana altı aylık vekâleten yetki verildi. Bu uzatılabilir veya uzatılmayabilir. Biz görev verildiği sürece görevimizin başında olacağız.” şeklinde konuştu.

Rize’nin Ardeşen ilçesinde gelecek yıl Turizm ve Otelcilik bölümünün aktif edeceğini belirten Karaman; “Öğretim üyesi kadrosunu tamamlayarak kaliteli bir eğitim vermek istiyoruz. Bu yüzden bazı bölümlerimizde gecikmeler olabiliyor. Amacımız doğru ve düzgün bir eğitim anlayışı ile öğrencileri yetiştirip eğitmektir.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum