1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KENDİ DÜKKANINI KENDİ YIKTI
KENDİ DÜKKANINI KENDİ YIKTI

KENDİ DÜKKANINI KENDİ YIKTI

Rize'de bir kişi, belediyenin iş yerinin bir bölümünü yıkma kararı alması üzerine yıkımı kendisi gerçekleştirdi.

A+A-

Rize Belediyesince Deniz Caddesi'ndeki çarpık yapılaşmayı önlemek amacıyla yapı iş yerlerinin eklentilerinin yakılması kararlaştırıldı.

Kararı ardından iş yeri sahiplerine tebligat gönderildi. Bunlardan birisi olan caddede iş yeri bulunan Mahmut Kuk, tebligatta yer alan yıkım tarihini beklemeden iş yerinin eklenti bölümünü kendisi yıktı.

37981

Mahmut Kuk, Rize Belediyesinin aldığı karara saygı duyduğunu belirterek, ''Gerçekten caddeye yakışmayan bir görüntü ortaya çıkıyordu. Bu nedenle karara saygı duyarak tebligattaki tarihi beklemeden iş yerimini önündeki bölümü kendim yıktım. Umarım diğer iş yeri sahipleri de kararı anlayışla karşılar ve gereken ilgiyi gösterirler'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum