1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 'Keşke Yapmasaydım' Pazar'da sahne alacak
'Keşke Yapmasaydım' Pazar'da sahne alacak

'Keşke Yapmasaydım' Pazar'da sahne alacak

Didar sahnesi tarafından uyarlanan 'Keşke Yapmasaydım' adlı tiyatro oyunu, Pazar Ayışığı Derneği'nin katkılarıyla sahnelenecek.

A+A-

Didar sahnesi tarafından uyarlanan ‘Keşke Yapmasaydım’ adlı tiyatro oyunu Pazar Ayışığı Derneği’nin katkılarıyla Pazar Belediye Kültür ve Düğün Salonu’nda 19 Şubat Pazar günü saat 13.00’da tiyatro severlerle buluşacak.

Türkiye ve Avustralya’da sahne aldığı salonlarda büyük ilgi çeken ‘Keşke Yapmasaydım’ isimli tiyatro oyununda; hayattan çok beklentisi olmayan ve kötü alışkanlıklara müptela olmuş iki kafadarın yaşadıkları anlatılıyor.

Hayatlarını çok büyük değişikliğe uğratan olaylar zinciri içine düşen oyun kahramanlarının, insanca yaşamayı öğrenme macerası, trajikomik bir dille izleyiciye aktarılıyor.

Ser organizasyon'un katkılarıyla organize edilen ve Didar sahnesi tiyatro ekibinin oyunları olan ‘Keşke Yapmasaydım’ Kültür Bakanlığı’nca da destekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum