1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Kılıçdaroğlu belge ile vuracak!
Kılıçdaroğlu belge ile vuracak!

Kılıçdaroğlu belge ile vuracak!

CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı açıklandıktan sonra anında Kadir Topbaş'la ilgili açıklamalara başladı.

A+A-

İstanbul adayı Kılıçdaroğlu, “AKP'li Başkan Kadir Topbaş'la ilgili olarak yeni bir ortam olduğu zaman dosyalarını açacağım. Elimde yeni belgeler var. İstanbul çok bereketli bir alan” dedi

Kılıçdaroğlu, adaylığı ile ilgili olarak şunları söyledi: “İlk olarak İstanbullulara dürüst yönetim nasıl olur onu göstereceğim. İstanbullulara hesap vereceğim. İstanbul'a hizmet büyük bir keyif. İstanbul'un çaycısını, simitçisini, balıkçısını, esnafını, sanayicisini seviyorum.

Onlara hizmet etmek benim için onurdur. Daha önce 12 yıl İstanbul'da kaldım, bürokrat olarak hizmet verdim, bu kez bir politikacı olarak da hizmet vermekten onur duyuyorum.”

AKP'li Başkan Kadir Topbaş'la ilgili “yeni bir ortam olduğu zaman dosyalarını açacağını” kaydeden Kılıçdaroğlu, “Kendisi arzu ederse elbette tartışırız. Benim için büyük bir keyif. Umuyorum, Topbaş için de keyif olur” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, “Elinizde yeni belgeler var mı?” sorusuna da, “Evet. İstanbul çok bereketli bir alan” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum