1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Kılıçdaroğlu'nun balon cevabı
Kılıçdaroğlu'nun balon cevabı

Kılıçdaroğlu'nun balon cevabı

Gökçek düello konusunu şova dönüştürdü. Eline bir balon alıp "Onu böyle patlatacağım" dedi. Kılıçdaroğlu'nun cevabı ise bakın nasıl oldu?

A+A-

CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in doğalgaz sayaçlarında usulsüzlük yaptığını iddia etmesinin üzerine yeni bir düello durumu oluşmuştu. Gökçek düelloyu kabul etmiş ve eline bir balon alarak onu bu palon gibi patlatacağım diye medyaya poz vermişti. Kılıçdaroğlu'nun Gökçek'e cevabı ise kısa ve net oldu:  "Umuyorum uygar bir ortamda Melih bey ile biraya gelir ve tartışırız." dedi.

UMARIM UYGAR BİR ORTAMDA BİR ARAYA GELİRİZ

103 yaşında ölen amcası Hüseyin Karabulut'un cenazesine katılmak üzere Tunceli'ye gelen Kemal Kılıçdaroğlu soruları cevapladı.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, Gökçek'in, "Kılıçdaroğlu'nu balon gibi patlatacağım" ifadesini hatırlatması üzerine, "Melih bey kendi kişiliğine yakışan üslup ile konuşuyor. O üslubu halkın takdirine bırakıyorum. Umuyorum, uygar bir ortamda Melih bey ile biraya gelir ve tartışırız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum