1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Koç:Kara çarşaflılar sadece dekor
Koç:Kara çarşaflılar sadece dekor

Koç:Kara çarşaflılar sadece dekor

Baykal'ın çarşaflı 'üyelerine' CHP Milletvekili Koç'tan tepki geldi: Kara çarşafı dekor yaparak verilmek istenen mesaj, parti çizgisiyle uyumlu mu?

A+A-

CHP'nin muhalif ismi Samsun Milletvekili Haluk Koç, CHP lideri Deniz Baykal'ın katılımıyla gerçekleştirilen partiye üyelik toplantılarında sergilenen görüntüleri eleştirdi. CHP'de program ve tüzük değiştirme çalışmalarının yerel seçimler öncesinde kısa bir takvime sıkıştırılmasına karşı çıkan Koç, şöyle dedi:

'Gelecekle ilgili endişeliyim'

Kara çarşafı dekor yaparak verilmek istenen mesaj, partinin kimliği ve çizgisi ile ne denli uyumludur? Bu görüntüler eşliğinde yapılmak istenen program ve tüzük değişikliklerinin örgütümüzü ve kamuoyunu yanıltmaya dönük ve göstermelik bir çabadan öteye anlam taşımadığı açıktır. Bu tutum nedeniyle CHP'nin ve dolayısıyla ülkemizin geleceği ile ilgili derin endişeler taşımaktayız. - (Takvim)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum