1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Köylü, yol ortasında kalan ağacı kesemedi!
Köylü, yol ortasında kalan ağacı kesemedi!

Köylü, yol ortasında kalan ağacı kesemedi!

Rize'de yol ortasında kalmasına rağmen kesilmeyen ağaç, 'Rize'de de bir Gezi parkı olayı' yaşanmasın esprilerine neden oldu.

A+A-

Rize'nin Güneysu İlçesinde toprak kayması nedeniyle bir tarafı kullanılamaz hale gelen yolu genişleten yöre sakinleri, kesmeye kıyamadıkları 40 yıllık dişbudak ağacını yolun ortasında bıraktı.

agac2.20130615235935.jpg

Ulucami Mahallesi Sırtlar mevkiinde birkaç gün önce yolun bir bölümü toprak kayması sonucu kullanılamaz hale geldi. Yolu bir iş makinesi ile diğer tarafa doğru genişleten vatandaşlar, daha önce yol kenarında bulunan, ancak genişletme çalışması sonrasında yolun tam ortasında kalan yaklaşık 30 metre uzunluğundaki dişbudak ağacını kesmeye kıyamadı. 40 yıllık ağaç yolun ortasında bırakıldı.

agac1.20130615235951.jpg

Mahalle sakinlerinden Mithat Ak, yol ortasında kalan ağacın ilginç bir görüntü oluşturduğunu belirterek, "Kesmeye kıyamadık. Şimdilik bir engel de çıkartmadı. İleride sorun olursa o zaman keseriz" dedi.

Bazı vatandaşlar ise espri yaparak, "Ağaç kesilince bir Gezi Parkı direnişi de burada başlamasın diye yol ortasında bıraktık, kesmedik"  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum