1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Kurtlar Vadisi atv'ye geçiyor!
Kurtlar Vadisi atv'ye geçiyor!

Kurtlar Vadisi atv'ye geçiyor!

Show TV kriz nedeniyle fiyatta indirim istedi, Kurtlar rotayı atv'ye çevirdi.

A+A-

Show TV indirim istedi, Kurtlar atv yolunda... Ekonomik kriz, televizyon piyasasında da kendini hissettirmeye başladı. TV kanalları, ekrandaki milyon dolarlık diziler için yapım şirketleriyle birer birer masaya oturmaya başladı bile.

1 MİLYON DOALR FAZLA İNDİRİM YAPIN
Bu pazarlık geçenlerde Kurtlar Vadisi'in yapımcısı Pana Film ve Show TV arasında da yaşandı. Show TV pek çok yapımından olduğu gibi kriz nedeniyle Kurtlar Vadisi ekibinden de bölüm başı indirim yapmasını istedi. Bölüm başına Show Tv'den 1 milyon dolar alan Kurtlar Vadisi Pusu için kanal yöneticileri Pana Film'den indirim istedi. Ancak rating rekortmeni dizinin yapımcıları bu teklifi kabul etmedi.

ROTA ATV'YE ÇEVRİLDİ
Pana Film Show TV'den istediğini alamayınca rotayı rakip kanal atv'ye çevirmiş. İddialara göre dün bu görüşme yapıldı. Ekonomik kriz nedeniyle bir çok dizinin tek tek yayından kalktığı dönemde, Kurtlar Vadisi kanal değişikliği ile belki de fiyatını daha da arttırarak bu krizi fırsata çevirmiş olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız