1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mehmet Alaca güven tazeledi
Mehmet Alaca güven tazeledi

Mehmet Alaca güven tazeledi

Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu toplantısı Rize Dedeman Otel’de yapıldı. Şube Başkanlığına 2. kez Mehmet Alaca seçildi.

A+A-

Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu’na Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikası Mali Sekreteri Metin Eser, Hizmet-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri A. Osman Kart, Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı, Rize Belediyesi Başkan Yardımcıları Osman Karavin, Mustafa Altay, Mehmet Yoldaş, Araştırmacı-Yazar Yusuf Karslı, Yazar-Şair Adem İmdat Kesici, daire Müdürleri ve delegeler katıldı.

32833

Divan Başkanlığını Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert’in gerçekleştirdiği şube olağan genel kurulunda açılış konuşmasını Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca yaptı.

32834

Yoğun bir katılımla gerçekleşen Şube Olağan Genel Kurulu’nda konuklara hitap eden Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan; “Hizmet-İş Sendikası olarak 27 yıllık bir maziye sahibiz, bu 27 yıllık mücadelenin her safhasında önce insan, önce emek ilkesiyle hareket ettik. Önce insan, önce emek dediğimiz için, yani insanı ve emeği öncelediğimiz için bugün Türkiye’nin 6. büyük sendikasıyız. Dün ne demişsek bugün aynı şeyi söylüyoruz, yarın da aynı şeyleri söyleyeceğiz. Yani; doğru, istikamet sahibi, tutarlı, kararlı bir sendikal çizginin sahibiyiz. Sürdürdüğümüz alın teri ve emek mücadelesinde üzerinde bulunduğumuz zemini asla tahrip etmeden bugünlere geldik. Bu genel kurulumuzdan sonra yeni bir heyecan, yeni bir coşku ile Rize Belediyesi ile çalışanlarının taleplerini karşılamaya çalışacağız. Rize’nin hem şehir, hem insan hem de özel olarak belediye işçisiyle örnek bir kent olduğundan dolayı Rize’de teşkilatlanmış olmanın özel ve derin anlamı olduğunun farkındayız. Bu vesile ile Rize Şubemiz İkinci Olağan Genel Kurulunun hayırlı olmasını temenni eder, yönetime seçilecek arkadaşlarımıza başarılar dilerim." dedi.

32836

İkinci kez Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanlığına seçilen Mehmet Alaca; “Hizmet-İş Sendikacılığı değerlidir. Sendikacılıkta en önemli iş güvendir. Güvenin olmadığı sendikacılık çürümeye mahkûmdur. Bizler sizlerin desteğiyle güven sorunu yaşamayan, sizlere güveni esas alan bir sendika olarak bugünlere geldik. İyi ve kötü gününüzde sizlerle beraber olmaya çalışıyoruz. Hep birlikte daha iyi hizmetlere imza atabilmek için birlik ve bütünlüğümüzü bu genel kurulumuzdan sonra da devam ettireceğiz.” dedi.

32837

Hizmer-İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu;

Şube Başkanı: Mehmet Alaca

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Burhan Avcı, Halil İbrahim Toprak

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Şeref Delal, Kadir Civelekoğlu, Sinan Toprak

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: A.Halis Karabiber, Coşkun Mandev, Mehmet Temizkan

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri: A.Haydar Artar, Bayram Yılancı, Cem Sağkol

Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: M.Nazif Karslı, Fatma Soba, Musa Kavalcı

Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri: M.Kemal Kopuz, Ahmet Serbestoğlu, Nurcan Suyabatmaz

Üst Kurul Delegeleri: Burhan Avcı,H.İbrahim Toprak, İ.Yaşar Yelkenci, Mehmet Alaca.

32835

32838

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum