1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP'den Pazar'da esnaf ve STK ziyareti
MHP'den Pazar'da esnaf ve STK ziyareti

MHP'den Pazar'da esnaf ve STK ziyareti

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Pazar'da esnaf ve STK ziyaretlerinde bulundu, Pazar53'e önemli açıklamalarda bulundu

A+A-

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP Trabzon eski milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MKYK üyesi Zeki Kurt, MHP Pazar İlçe Başkanı Ziya Üstbaş, Pazar Ülkü Ocağı Başkanı Adnan Kaboğlu ve partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

mhp1.20130629234113.jpg

MHP Muğla Milletvekili Erdoğan Pazar53’ü de ziyaret ederek, açıklamalarda bulundu.

mhp4.20130629234324.jpg

Erdoğan; Karadeniz’in tamamında 40 kişilik milletvekili ekibiyle ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, “Fındıklı, Ardeşen ve Pazar’da esnaf ve STK’lara ziyaretlerde bulunduk. Gerçekten vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler aldık. Türkiye’nin gidişatıyla ilgili MHP olarak endişelerimiz var. 23 Mart’taki Bursa mitingimizden sonra özellikle, yüksek tempoyla olup biteni vatandaşlarımızla birlikte paylaşmaya gayret ediyoruz. İnsanların bu konulardaki duyarlılığı, samimiyet ve alakasını da tespit etmeye, bizim ya da vatandaşın eksik kaldığı konular var mı yok mu, bunları nasıl kapatabiliriz konusunda tespitler yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı olup bitenler noktasında çok duyarlı gördük. Bugün başta genel başkan yardımcımız Emin Haluk Ayhan olmak üzere 8 arkadaşımızla, Rize’nin değişik noktalarında halkla temas halindeyiz. Önümüzde yoğun bir süreç var. 30 Mart 2014’te mahalli seçimler var. Süre hızla daralıyor. Bunun arkasında ya da önünde tam olarak öngöremediğimiz muhtemelen bir anayasa referandumunun da gelme ihtimali var. Bizim en büyük endişelerimizden biri de bu muhtemel anayasa referandumudur. Biliyorsunuz PKK 15–16 Haziran’da Diyarbakır’da Kuzey Kürdistan çözüm toplantısı diye kötü bir toplantı yaptı ve ağır bir bildiri yayınladı. Bu bildiride; artık özerkliği, federasyonu ya da bağımsızlığın kararını biz veririz. Türkiye bu konuda konuşma durumunda değildir diye bir açıklama yaptılar. ” dedi.

mhp3.20130629234759.jpg

mhp2.20130629234854.jpg

Erdoğan’ın açıklamalarının tamamı haberin videosununda:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum