1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Muhtar adayı halka yemek dağıttı
Muhtar adayı halka yemek dağıttı

Muhtar adayı halka yemek dağıttı

Fındıklı Yeni Mahalle muhtar adayı Kadir Demir, seçim bürosunda vatandaşlara ve esnaflara yemek verdi.

A+A-

Rize'nin Fındıklı ilçesinde uzun zamandır esnaflık yapan Kadir Demir ''Devletin her neresinde görev yapıyorsanız yapın, vatandaşla iç içe olmak, isteklerini karşılamak ve çalışmalar yapmak gerekir'' dedi.

Bu tür çalışmaları her zaman yapacaklarını söyleyen Yeni Mahalle Muhtar adayı, esnaf olduğu için kendisinin de dükkân işletenlerin sıkıntılarını bildiğini ifade etti.

Amacının yeni mahalle'yi Fındıklı'nın merkezi haline getirmek olduğunu kaydeden Demir, birçok faaliyeti mahallelerine taşımak için çalışacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum