1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hastaneye çifte soruşturma
Hastaneye çifte soruşturma

Hastaneye çifte soruşturma

Ailesinin 14 yaşındaki çocukları Rıfat Tatlıtürk’ün ölümünden sorumlu tuttuğu Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi hakkında Rize Valiliği soruşturma açtı.

A+A-

Beyin kanaması teşhisiyle tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde önceki gün beyin ölümü gerçekleşen 14 yaşındaki İyidere Çaysan İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Rıfat Tatlıtürk'ün Pazar ilçesi Ortayol Köyünde yaşayan ailesinin iddiaları üzerine Rize Valiliği, Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi ve ilgili doktorlar hakkında inceleme ve soruşturma başlattı.

 İLGİLİ
HABER

 Rıfat'ın
ailesi
adalet
istiyor


Rize Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "14 yaşında beyin kanaması teşhisiyle hayatını kaybeden Pazar İlçesi Ortayol Köyü nüfusuna kayıtlı İyidere Çaysan İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi ve Ali Erbaş Güreş Eğitim Merkezi Sporcusu Rıfat Tatlıtürk'ün doktor ihmali nedeniyle öldüğü konusundaki iddialara ilişkin olarak Valiliğimizce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır." denildi.

İHALE KONUSU DA SORUŞTURMALIK
Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada ayrıca Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde yapılan temizlik ihalesinde haksızlık yapıldığı haberleri üzerine de ayrı bir soruşturma başlatıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum