1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. NUSRET BAYRAKTAR HASTANEYE KALDIRILDI
NUSRET BAYRAKTAR HASTANEYE KALDIRILDI

NUSRET BAYRAKTAR HASTANEYE KALDIRILDI

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar'ın Halil Bakırcı ile tartışarak rahatsızlandığı ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar geçtiğimiz gün Başbakan’ın grup toplantısından önce rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Baytraktar'ın son durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar geçtiğimiz gün TBMM’deki odasında Başbakan’ın başkanlığındaki grup toplantısını beklerken rahatsızlandı. Bayraktar, Ankara Eğitim ev Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alınırken, Bayraktar’ın beyin kanaması geçirdiği iddia ediliyor. Bayraktar’ın rahatsızlanmadan önce Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile tartıştığı iddia edildi.

Bayraktar bir süre önce katıldığı bir televizyon programında Rize Belediye Başkanlığı için Başbakan’a Prof. Dr. Reşat Kasap’ı önerdiğini ve Kasap’ın Rize Belediye Başkanı adayları olacağını duyurmuştu.

Başbakan Erdoğan, Bayraktar’ın rahatsızlanmasının ardından gerçekleşen Grup Toplantısı’nda AK Parti’nin Rize Belediye Başkanı adayı olarak Kasap’ın adını açıklayarak Bakırcı’ya teşekkür etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum