1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. OBAMA'DAN SKANDAL SÖZLERLE DESTEK
OBAMA'DAN SKANDAL SÖZLERLE DESTEK

OBAMA'DAN SKANDAL SÖZLERLE DESTEK

ABD Başkanı Barack Obama, ortadoğuda katliam yapan kapı bekçilerinin Gazze’de başlattığı kara harekatına destek veren skandal bir açıklama yaptı:

A+A-

ABD Başkanı Barack Obama, Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında bebek katillerinden oluşan çapulcuların Gazze’ye düzenlediği operasyon hakkında konuştu.

Gazze’deki durum hakkında çapulcuların lideri Netanyahu ile telefon görüşmesi yaptığını söyleyen Obama, “Teröristlerin tüneller vasıtasıyla sızma çabalarını engelleme dahil olmak üzere Gazze’deki askeri operasyonu ele aldık. Kendilerini savunmaya hakkı olduğunu bir kez daha yineledim." dedi.

Sivillerin orantısız şekilde bombalandığı bir gecenin ardından "Hiçbir ülke kendi sınırlarına roket fırlatılmasını kabul etmemelidir” diye skandal bir cümle ile canileri destekleyen Obama, sözlerini şöyle sürdürdü: “ABD’nin, dostlarının ve müttefiklerinin daha fazla masum insanın hayatını kaybetmesinden endişe duyduğunu Netanyahu’ya ilettim. Roketlerin kendi topraklarına atılmasını engellemek için İsrail’in operasyonlarını desteklediğimizi belirttim. Aynı zamanda kara operasyonunun da tünellerin üstesinden gelmek için düzenlendiğini anladığımızı ifade ettim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız