
Öğrencilerin ses yarışması
Pazar Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilköğretim ve ortaöğretim okulları arasında halk müziği yarışması düzenlendi.
NACİ GÜVEN
Öğrenciler tarafından halk türkülerinin seslendirildiği yarışmaya ilgi oldukça fazlaydı. Pazar Öğretmenevi salonunda düzenlenen yarışmaya İlköğretim ile Ortaöğretim okulları öğrencileri katıldı.
İlköğretim okulları dalında TOKİ İlköğretim Okulu birinci olurken, Ortaöğretim okulları dalında ise aynı puana sahip olan Endüstri Meslek Lisesi ile Kız Meslek Lisesi birincilik elde ettiler.
İlköğretim okulları dalında TOKİ İlköğretim Okulu Öğrencisi Mine Yılmaz Beyaz giyme toz olur isimli türkü ile 90 puan toplayarak birinci oldu. Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu Öğrencisi Fatih Akdemirci Urfa'nın etrafı isimli türkü ile 88 puanla ikinci, Ahmet Tahtakılıç İlköğretim Okulu Öğrencisi Buşra Hacıfazlıoğlu da Vay beni ağlarmiydun isimli yöresel türkü ile 79 puan alarak üçüncü oldu.
Ortaöğretim okulları dalında ise Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Muhammet Kiraz Ey sevdiğim isimli türkü ile Kız Meslek Lisesi Öğrencisi Aslıhan Özdemir de Hadi gayri sen de gel isimli türkü ile 90 puan alarak birinciliği paylaştılar.
Atatürk Lisesi Öğrencilerinden Aynur Süslü Eledim eledim isimli türkü, Sadullah Şanal ise El vurup yaremi isimli türkü ile 82 puanla ikinciliği, İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Uğur Çelik Seher yıldızı isimli türkü ile Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Öğrencisi Merve Eyüpreisoğlu Tek kapıdan çıktım isimli türkü ile Sağlık Meslek Lisesi Öğrencisi Beraat Okay da Yaylalarda gezersin isimli türkü ile 79'ar puan alarak üçüncülüğü paylaştılar.
Yapılan yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
HABERE YORUM KAT