1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Okul duvarlarına Fındıklı'yı çizdiler!
Okul duvarlarına Fındıklı'yı çizdiler!

Okul duvarlarına Fındıklı'yı çizdiler!

Femin-Art Trabzon Kadın Sanatçılar Derneği’nce düzenlenen Resim Festivali kapsamında sanatçılar, Fındıklı'da okul duvarlarına resim çizdiler.

A+A-

Femin-Art Trabzon Kadın Sanatçılar Derneği’nce 22–28 Haziran tarihleri arasında Trabzon ve Rize’de düzenlenen “Dünya Kadınlarının Tuvalinde Su” konulu ikinci Uluslararası Resim Festivali kapsamında; Gürcistan, Azerbaycan, Almanya, İran, Kazakistan, Özbekistan ve Rusya ile Türkiye’nin 16 ilinden 80 dolayında ressam, doğal güzellikleri yerinde görüp resimlerini çiziyorlar.

Rize’nin Fındıklı ilçesindeki canlı performans çalışmada, Çağlayan ve Arılı köylerindeki okul bahçe duvarlarına sulu boya ile çizilen birbirinden güzel resimler, yöre sakinleri tarafından ilgiyle izlendi.
22016
Fındıklı Derelerini Koruma Platformu tarafından misafir edilen topluluk, önce Çağlayan, sonra da Arılı köylerinde okul bahçe duvarlarını süslediler.
Ressamlara ikramda bulunan Çağlayan ve Arılı köy sakinleri de birbirinden güzel sanat eserleri karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.
22017

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum