1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ölümlü kazadan geriye bu fotoğraf kaldı
Ölümlü kazadan geriye bu fotoğraf kaldı

Ölümlü kazadan geriye bu fotoğraf kaldı

Çayelili vatandaşlar Erzurum'da kaza yaptı: 3 ölü, 2 yaralı

A+A-

Erzurum'un Aziziye ilçesinde, hafriyat kamyonu ile çarpışan pikapta hayatını kaybeden Rizeli 3 kişi ile ağır yaralı araç sürücüsünün kazadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Rize’nin Çayeli ilçesinden 3’ü eski muhtar, 1 eski belediye meclis üyesi 4 kişi, Mustafa Kemal Ahmetoğlu'nun kullandığı 53 EF 483 plakalı pikapla Erzurum-İspir kara yolu Üçköse Mahallesi mevkisinde İ.K. idaresindeki 06 FV 0665 plakalı hafriyat kamyonuyla çarpıştı.

Kazada pikap sürücüsü Mustafa Kemal Ahmetoğlu ağır yaralanırken, sürücü Ahmetoğlu’nun babası İsmet Ahmetoğlu ile Mehmet Bayramçavuş ve Bilge Sarıoğlu hayatını kaybetti. Kazada kamyon sürücüsü de yaralandı.

Hayatını kaybedenlerden Mehmet Bayramçavuş ve Bilge Sarıoğlu ile sürücü Mustafa Kemal Ahmetoğlu’nun geçmiş dönemlerde Çayeli’de muhtarlık görevinde bulundukları, Mustafa Kemal Ahmetoğlu’nun ayrıca ANAP döneminde belediye meclis üyesi olduğu öğrenildi.

Kazadan önce ise İsmet Ahmetoğlu, Mehmet Bayramçavuş, Bilge Sarıoğlu ve Mustafa Kemal Ahmetoğlu’nun İspir’de mola verdikleri lokantada yemek yerken çektirdikleri ve sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraf geriye kalan son fotoğraf oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız