
Pazar, baskette İl Şampiyonu
Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen liseler arası bayanlar basketbol turnuvasının şampiyonu Pazar Atatürk Lisesi oldu.
Pazar Mehmet Akif Prim kapalı spor salonunda yapılan turnuvanın son günündeki üçüncülük maçında Pazar 75.yıl İ.M.KB. Anadolu Lisesi ile Pazar Sağlık Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 54–22 kazanan Pazar 75.yıl İ.M.KB Anadolu Lisesi üçüncü oldu.
Pazar Atatürk Lisesi ile Pazar Kız Meslek Lisesi arasında oynan final maçı ise adeta nefesleri kesti. Büyük heyecan içerisinde oynanan maçı 55–48 kazanan Pazar Atatürk Lisesi turnuvada şampiyonluğu elde etti. Liseler arasında yapılan bayanlar basketbol müsabakalarında yarı finale çıkan dört takımın da Pazar ilçesinden olması ise dikkat çekti
Turnuva sırasında güzelliklerin yanında bazı olumsuzluklar da yaşandı. Turnuvanın yapıldığı Olimpik özelliklere sahip Mehmet Akif Prim Kapalı Spor Salonu’nda sporcuların ve kenar yönetiminin oturacağı herhangi bir oturağın olmaması dikkatlerden kaçmadı.
HABERE YORUM KAT
arkadaşlar cok iyiidiniz bizim okulada bu yakısır zaten teprikler
Yanıtla (0) (0)helel olsungüzel geçti.onlardan da bu beklenirdi.fakat ahmet tahtakılıç ilköğretim okulunu da göze alalımwede aylin kadriyeyi de:)))))
Yanıtla (0) (0)güzeldi.gayet iyiydiler
Yanıtla (0) (0)bence her iki takımda maça en güzel şekilde başladı her iki takımda son dakikaya mücadele ettiler ama malesef pzar lisesi galip çıktı olur böyle şeyler(kız meslek moral bozmaya değmaz) :):):)
Yanıtla (0) (0)öncelikle herkesi tebrik ederim pazar lisesi adını her yerde duyurmaya başladı gerek futbol olsun gerek basketbol bende futbol takımında oynamış biri olatrak bu arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ederim başarılarının devamını dilerim....
Yanıtla (0) (0)