1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Adliyesinden tayini çıkan hâkim ve savcılar veda etti
Pazar Adliyesinden tayini çıkan hâkim ve savcılar veda etti

Pazar Adliyesinden tayini çıkan hâkim ve savcılar veda etti

HSYK 2016 Yaz kararnamesi ile Pazar’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Pazar Adliyesince Osmanlı Alabalık tesislerinde veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Veda yemeğine Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Garnizon Komutanı Hava Üsteğmen Mustafa Çelik, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Pazar Adliyesi hakim ve savcıları, avukatlar ve adliye çalışanları aileleri ile katıldı.

adliye5-002.jpg

Kaymakam Selçuk Aslan hakim ve savcılara yeni görevlerinde başarı dileklerini ileterek, görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaymakam Aslan, Pazar’da görev yapmış oldukları zaman zarfında ilçede sunmuş oldukları hizmetler ve katkılarından dolayı Pazar halkı adına hizmet şiltlerini takdim etti.

adliye1-003.jpg

HSYK 2016 yaz kararnamesi ile Pazar Cumhuriyet Savcısı Serhat Akın Erdek Cumhuriyet Savcılığına, Pazar Cumhuriyet Savcısı Murat Akyüz Fatsa Cumhuriyet Savcılığına, Pazar Hâkimi Murat Kalkan Adana Hâkimliğine atanmıştı. 

adliye4-002.jpg

adliye3-003.jpg

adliye2-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum