
Pazar çay Fabrikası sezonu kurban ve dua ile açtı
Rize’de esnafından üreticisine kadar hemen her aileyi yakından ilgilendiren yaş çay sezonu açıldı. Pazar Çay Fabrikasında ise yıllardır devam eden gelenek bozulmadı. 2017 yaş çay sezonu kurban kesilerek tekbir ve dualar eşliğinde başladı.
CENGİZ YILDIRIM
Rize’de 2017 yaş çay sezonu başladı. Havaların soğuk gitmesi nedeniyle bu yıl yaş çay alımı gecikirken son birkaç gündür güneşin yüzünü göstermesiyle çay hasadı da başladı.
Pazar Çay Fabrikasında her yıl kurban kesilerek açılan sezon bu yıl da devam etti.
Pazar Çay Fabrikası Müdürü İbrahim Balcı, 2 gündür devam eden yaş çay alımlarının ardından çay işlemeye de başladıklarını söyleyerek, “Geleneksel olarak her sezon fabrikamızda yaş çay sezonu kurban kesilerek açılıyor. Bu yıl da hayırlısıyla sezonu kurban keserek dualarla açtık. İnşallah sezon; kazasız, belasız hayırlı bir şekilde geçer.” dedi.
EKSPERLERLE TOPLANTI
Sendika başkanları Bayram Hacıfazlioğlu ve Orhan Topaloğlu’nun da hazır bulunduğu Pazar Çay Fabrika 2017 yılı yaş çay alım kampanya açılışında eksper toplantısı fabrika müdürü İbrahim Balcı ve Tarım Kısım Müdürü Hüsnü Süer tarafından gerçekleştirildi.
Yapılan toplantıda eksperlerden, kaliteli çay almaları ve gelen müstahsilleri güler yüzle karşılamaları konusunda hatırlatmalarda bulunulurken, Çaykur amblemine yakışan bir şekilde görev yapmaları ve karşılıklı diyalog içerisinde çalışmaları istendi.
Pazar çay Fabrikası sezonu kurban ve dua ile açtı paylaşan: pazar53
HABERE YORUM KAT
Pilav ustu kavurma duble olsun ........gondrr .
Yanıtla (0) (0)hayvanın gözlerinde korku var:(..
Yanıtla (0) (0)Insanlarin yorumuna tahmulunuz yok .terbiyesiz .ariyosan .aynaya. bak .gorursun....ahlakdersi vermeye calisiyorsun .haddinibil .efendi durust ol.....
Yanıtla (0) (0)Ne fesat şeyler var. Bu fabrikada çalışan yüzlerce insan çalışan işçilerin 3 öğün yemek yemek için lokantaya gittiğini mi zannediyorsunuz? Kesilen hayvan kavurma edilip yemekhanede, çalışanlar tarafından yeniliyor. Başka bir derdiniz var mıydı? Bu sizin ahlaksız, terbiyesiz bakış açısına editörün bir yorum yeri açıp edepli okuyucular tarafından yorum yaptırması lazım. Bu kadar klavye soytarılık fazla oluyor çünkü
Yanıtla (0) (2)nezamandan beri dualarla açmaya başladınız fabrıkaları.daha önce böyle açmiyodunuz hayırdır.yoksa emirmi geldi.bari çayımızı rahat bırakın allah aşkına.
Yanıtla (0) (0)