1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Lisesi’nde 23 yıllık buluşma
Pazar Lisesi’nde 23 yıllık buluşma

Pazar Lisesi’nde 23 yıllık buluşma

Pazar Lisesi’nin 1985 yılı mezunları, edebiyat ve tarih hocalarıyla birlikte bugün ismi Atatürk Lisesi olan okulda 23 yıl sonra bir araya geldiler.

A+A-

Rize Pazar Lisesi'nin 1985 yılı mezunları, 23 yıl aradan sonra dönemin Tarih Dersi öğretmeni Metin Atasaral ve Edebiyat Hocası Metin Yenikurtuluş'un da katıldığı nostaljik buluşmada bir araya geldiler.

Pazar Atatürk Lisesi'ndeki nostaljik buluşma, anıların yeniden canlandığı duygusal bir atmosferde gerçekleşti.



Yıllar önce okudukları edebiyat bölümündeki sınıfta aynı sıralarına bir kez daha oturan öğrenciler birbirlerine hatıralarını anlattılar.


İlk olarak dönemin Tarih öğretmeni Metin Atasaral, öğrencilerle geçmişin değerlendirmesini yaparken öğrenciler de hatıralarını anlattılar.


Daha sonra ise Edebiyat Öğretmeni Mehmet Yenikurtuluş karatahtaya "“İnsan; sevgisiyle yücelir, eserleriyle ölümsüzleşir”" yazarak; "“Sizler bizim eserlerimizsiniz. Sizlerin bugünlerini görmek bizler için en büyük mutluluktur."” şeklinde konuştu.

1984-85 yılında 31 mezun veren sınıftan ilk toplantıya sadece Doğan Biber, Fatma Erdoğan, Suzan Önal, Ümit Hacıbekiroğlu, Ayşe Hacıoğlu, Mustafa Keskin, Sonay Hacıfazlıoğlu, Ayşegül Kutunan, Nuran Pehlivanlar ve Halim Demircioğlu katıldılar.



Topluca resim çektiren eski mezun ve öğretmenler Cumartesi günü(yarın) Çayeli Grand Çavuşoğlu Hotel'de saat 19.00'da verilecek yemekte bir araya gelecekler. Mezunlar geleneksel olarak her yıl mezunların bir araya gelmesi için de çalışma yapacaklarını kaydettiler.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
32 Yorum