1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Milli Eğitim Müdürü Gündüz, görevine başladı
Pazar Milli Eğitim Müdürü Gündüz, görevine başladı

Pazar Milli Eğitim Müdürü Gündüz, görevine başladı

Pazar Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Adem Gündüz ilçeye gelerek görevine başladı. Müdür Gündüz ilçede görev yapan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

A+A-

Rize’nin Pazar ilçesinde görev yapan basın mensupları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Adem Gündüz’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

mudur2-003.jpg

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atan İkizdere İlçe Milli eğitim Müdürü Adem Gündüz, ilçedeki basın mensuplarını ağırlayarak tek tek tanıştı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

udurademgunduz.jpg

Pazar ilçesindeki görevine başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gündüz, 29 yıldır eğitim camiasında bulunduğunu ifade ederek, “Bu görevin bana verdiği büyük sorumluluğun da bilincindeyim. Eğitim camiası ve siz basın ile gönül birliği içerisinde ilçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla,  paylaşımcı bir anlayışla, toplumun her kesimini kucaklayarak, bugüne kadar yapılmış olan güzel çalışmaları geliştireceğimize, bu çalışmalara yenilerini de ekleyeceğimize inanıyorum.” dedi.

mudur1-001.jpg

Basın mensupları da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Gündüz’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 ADEM GÜNDÜZ KİMDİR?
1973 Yılında Gümüşhane’nin Torul ilçesinde doğdu. İlköğrenimi aynı ilçede, Orta öğrenimi Erzincan İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1988 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesine başladı.  1992 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesine yatay geçiş yaptı ve aynı yıl mezun oldu. Vatani görevini 1994 yılında yedek subay olarak yaptı. 1995-2002 yılları arasında öğretmen, 2002-2006 yılları arasında okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2006 yılında Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Gündüz, 8 yıllık görev süresi içerisinde 2011-2013 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekalet etti. 2014-2024 yılları arasında İkizdere Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Adem Gündüz evli ve 4 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum