1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR MYO YOLU PARKELENDİ
PAZAR MYO YOLU PARKELENDİ

PAZAR MYO YOLU PARKELENDİ

Kış mevsiminde yağmurdan sürekli hasar görmesi nedeniyle çamur deryasına dönüşen Pazar Meslek Yüksekokulu'nun yolu parke döşendi.

A+A-

NACİ GÜVEN
Pazar Belediyesince Rize Üniversitesi Pazar Yüksekokuluna giden yol kilitli beton parke taşı ile kaplandı.

Pazar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Varol Türkyılmaz, yaptığı açıklamada, Pazar Yüksekokulu yolunda başlanan parke kaplama çalışmalarının tamamlandığını, okulların açılmasına az bir zaman kala öğrencilerin hizmetine sunulduğunu belirtti.

Kilit parke döşenen yolun Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ile mahalle sakinlerine de hitap ettiğini ifade eden Türkyılmaz, ''Yaklaşık 700 metre mesafesi bulunan yola 140 bin adet parke taşı döşeyerek 70 bin lira harcama yaptık. Böylece okulların açılmasına az bir zaman kala yolu hizmete açmış olduk'' dedi.

38819

Kış mevsiminde yağmurdan sürekli hasar görmesi nedeniyle çamur deryasına dönüşen yolu modern bir görünüme kavuşturduklarını kaydeden Türkyılmaz, ''Amacımız öğrencilerimizin okullarına daha iyi bir ortamda gitmelerini ve halkımızın buralarda hak ettiği şekilde yaşamasını sağlamaktır'' diye konuştu.

Pazar İlçesi Eğitim Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Abdullah Uzun ise Belediye Başkanı Ahmet Basa’ya ve emeği geçen işçi arkadaşlarına yapılan çalışma için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum