
Pazar'da 29 Ekim salonda kutlandı
Cumhuriyetin 101. yılı kutlamaları Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi.
A+A-
Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı.
Kaymakam Hamza İnam, Garnizon Komutanı Hava İstikâm Üsteğmen Murat Demirbaş ve Belediye Başkanı Neşet Çakır’ın, törene katılan protokol, vatandaşlar ve öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam İnan yaptı.
Öğrencilerin okuduğu şiir ve kompozisyonlar sonrası, protokol tarafından şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Kutlamalar, öğrenciler tarafından tertiplenen gösterilerle devam etti.
Öğrencilerin bando eşliğinde yaptıkları resmigeçit töreni ile kutlama programı son buldu.
HABERE YORUM KAT
Biri başkana giyimi öğretsin , bu tarz törenlerde kareli ceket nedir ? protokol kaidelerine uyumlu değil hiç.
Yanıtla (0) (0)mala mülke deyil sevgiye saygıya önem verirsek daha güzel bir ülke oluruz….
Yanıtla (0) (0)Neden salon, meydan da yağmur mu vardi. Hava açik mis gibi guneş varken salon tercihi yapan irade halktan kopmuş olmuyormuş, ben sadece chp ilçe yonetimi ve beledye başkan ina bir çift lafi var, partimizin chp ye gonul veren halk bu durumdan rahatsiz oluyoruz, adi cumhuriyet ile başlayan parti cumhuriyet bayrami ni meydanda sokakta halk ile coluk çocuk beraber çoşku ile kutlar, boyle gostermek oldu bitti diyerek değil, bir chp li olarak belediye başkani ve ilçe yonetimi i dlkiniyorum. Herkes chp li ataturkçu olamaz diyor ve ilk ilçe kongresinde chp pazar ilçe başkani olacak ataturkçu devrimci gerçek solcu yonetimi gelmesi dileği ile, cumhuriyet bayramımız kutluyorum, yaşasin tam bağımsız laik ataturkçu cumhuriyet.
Yanıtla (7) (1)