
PAZAR'DA ASAYİŞ TOPLANTISI
Pazar ilçesinde AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu ve Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş'ın da katılımıyla asayiş toplantısı yapıldı.
NACİ GÜVEN
Pazar ilçesinde huzur ve asayiş toplantısı yapıldı.
Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney başkanlığında öğretmenevi salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Pazar Emniyet Müdürü Hasan Muhteşem Tonbalak, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
İlçenin asayiş ve huzuru için yürütülen çalışmaların gözden geçirildiği toplantının açılışında İlçe Emniyet Müdürü Tonbalak, ilçede alınan emniyet tedbirleri ve ilçenin asayiş durumuyla ilgili slayt gösterisi eşliğinde bilgi verdi.
İl Emniyet Müdürü Demirtaş ise ilçenin asayiş ve huzuruyla ilgili yürütülen çalışmaları gözden geçirdiklerini belirterek, ''Huzur sadece polis ve jandarma ile sağlanmamalı, toplum destekli güvenlik anlayışı gerekli. Emniyet ve asayiş olaylarında vatandaşlar bizlere yardımcı olmalıdır. Onların desteğine ihtiyacımız var'' dedi.
Milletvekili Çırakoğlu da dünyada sıfır suç oranında bir ülkenin olmadığını ifade ederek, ''Bizim ülkemizde ve Pazar ilçemizde de mutlaka istemediğimiz suçlar işleniyor. Bunları en aza indirmek için bizden kaynaklanan eksiklikler varsa onları tamamlayacağız'' diye konuştu.
Toplantı sonunda konuşan Kaymakam Güney ise ilçenin asayiş ve huzuru için yürütülen diğer çalışmalardan elde edilen sonuçların değerlendirmesini yaptıklarını anlatarak, ''Verimli bir toplantı oldu. İlçemizin huzur, asayiş ve güvenliği için ilgili kurum ve kuruluşlarımızla el birliği içinde her türlü çalışmayı sürdüreceğiz'' dedi.
Demirtaş ve Güney, daha sonra katılımcıların sorularını cevaplandırdı.
HABERE YORUM KAT