1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da halk koşusu düzenlendi
Pazar'da  halk koşusu düzenlendi

Pazar'da halk koşusu düzenlendi

Pazar’da 5. Spor Şenliği kapsamında düzenlenen geleneksel halk koşusunda renkli görüntüler ortaya çıktı.

A+A-

NACİ GÜVEN
Pazar Kaymakamlığı ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği şenlik çerçevesinde düzenlenen halk koşusu, kız ve erkeklerde büyükler ile gençler olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi.

Hamidiye Pazar Bölge Trafik İstasyonu önünde başlayan ve merkez Atatürk Anıtı önünde tamamlanan koşu erkeklerde 5 kilometrelik parkur, kızlardaysa 3 kilometre parkurda yapıldı.

36915

Koşuda kızlarda Asbuğçe Şentürk birinci, Emine Sandıkçı ikinci, Ayşe Yılmaz ise üçüncü geldi. Erkek büyüklerde Osman Vardal birinciliği, Sami Köse ikinciliği, Ahmet Yılmaz üçüncülüğü elde etti. Genç erkeklerde ise Bahtiyar Çiçek birinci, Erkan Akçelik ikinci, Dursun İlker üçüncü oldu. Koşuda en yaşlı 65 yaşındaki yarışmacı ile 10 yaşındaki en genç yarışmacının aynı anda bitiş noktasına gelmesi ortaya güzel bir tablo koydu.

36916

Yarışmada dereceye giren koşuculara ödüllerinin, 5 Temmuz’da yapılacak şenlik kapanış töreninde verileceği bildirildi.

36917

36918

36919

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum