1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da iktidara Halkevi tepkisi
Pazar'da iktidara Halkevi tepkisi

Pazar'da iktidara Halkevi tepkisi

Rize'nin Pazar ilçesi Halkevi temsilciliğinde düzenlenen basın açıklamasında iktidarın icraatlarına eleştiriler getirilerek AKLAMIYORUZ denildi.

A+A-

Pazar Halkevi Temsilciliği'nde düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Halkevleri Karadeniz Bölge Temsilcisi Şevki Keresteci, 6 yıldır AKP'nin tek parti hükümeti ile yönetildiklerini söyleyerek, “Bu 6 yılda AKP, Amerika yerli-yabancı büyük şirketlerden aldığı destekle, büyük ekonomik krizler yaşamadan ilerliyor. İktidarda kalabilmek için de onların her dediğini yapıyor.” dedi.

Şevki Keresteci, iktidarın sağlık, eğitim, enerji ve ulaşımı özelleştirip kaynakları peşkeş çektiğini iddia ederek, “Ülkeyi ucuz işgücü deposu yapmak için de asgari ücreti 457 YTL yapıyor. Tüm bu halk düşmanı politikalarını gizleyebilmek için de tarikatları, cemaatleri besliyor, dini değerleri kullanıyor. Kendi medyasını, kontrgerilla cihazını yaratıyor. Belediyelerin olanaklarından faydalanıp sadaka dağıtıyor” diye konuştu.

Halkevleri Karadeniz Bölge Temsilcisi Şevki Keresteci, iktidarın bu politikalarının engellenmesi, ortadan kaldırılmasının, güçlü bir halk muhalefeti oluşturulmasıyla mümkün olacağını kaydederek, “Halkevleri olarak, 6 yıl boyuca sürdürülen halk düşmanı politikalara karşı AKP'ye halkın tokadını atmak için ülkenin dört bir yanında 'Aklamıyoruz haklıyoruz' kampanyası başlatıyoruz. 2 ay boyunca sürdüreceğimiz kampanyanın finalini 2 Kasım 2008'de Ankara'da yapacağız. Ülkenin her yerinden halkımız haklarını savunmak için Ankara'da olacaklar. Biz de Pazar Halkevi olarak bütün Karadeniz halkını 2 Kasım günü Ankara'ya çağırıyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum