1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da Kabotaj Bayramı çelenk sunma töreni ile başladı
Pazar'da Kabotaj Bayramı çelenk sunma töreni ile başladı

Pazar'da Kabotaj Bayramı çelenk sunma töreni ile başladı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 98'inci yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

A+A-

CEVAHİR TOPALOĞLU
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 98'inci yıl dönümü dolayısıyla sabah saat 10.00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. 

kkabotaj4.jpg

Törende, Pazar Liman Başkanı Sultan Süleyman Taşçı’nın Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. 

kabota3.jpg

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki törene; Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şen, Liman Başkanı Sultan Süleyman Taşçı, kurum amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.  

kabot2-001.jpg

Saat 16.00'da Pazar Soğuksu Balıkçı Barınağında yapılması planlanan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları ise yarışma ve etkinlikler olumsuz hava muhalefeti nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

kab1-002.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum