1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kan bağışına ilgi yok!
Pazar'da kan bağışına ilgi yok!

Pazar'da kan bağışına ilgi yok!

Rize Kan Merkezi ve Türk Kızılay Pazar Şubesince 3 gün önce başlatılan kan bağışı kampanyasına beklenen ilgi olmadı.

A+A-

NACİ GÜVEN
Pazar Merkez Cami önünde Kızılay'a ait tam teşekküllü otobüste başlayan kan bağışı kampanyasında, 3 gün içerisinde 60 kişinin kan bağışında bulunduğu belirtildi.

Kan bağışı kampanyasıyla ilgili açıklama yapan Dr. Sami Yıldırtan, her 3 ayda bir, periyodik olarak kan bağışı toplamak için Pazar'a geldiklerini belirterek, ''Pazar'da kan bağışçısı sayısının artırılması için her türlü yöntemi deniyoruz. Maalesef ilk gün 11 bağış, ikinci gün ise 13 kişiden kan bağışı alabildik. Son gün ise camilerde ve dershanelerde yapılan duyurulardan sonra artış oldu ve 36 kişi daha kan bağışında bulundu. Bu kan bağışları da birçok insanımızın yeniden yaşama kavuşmasını sağlamaktır." dedi. 

39474

Yıldırtan, Pazar'da düzenli olarak kan bağışında bulunan vatandaşlar da olduğunu kaydederek, "Her 3 ayda bir gelen ekibimizi bekleyip kan veren değerli Pazarlı vatandaşlarımıza ise bu duyarlılıklarından ötürü ayrıca teşekkür ediyoruz ve diğer vatandaşlarımızdan da aynı duyarlılığı bekliyoruz.'' diye konuştu.

39475

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum