1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar'da kısa süreli yağış moloz ve taş yığını oluşturdu
Pazar'da kısa süreli yağış moloz ve taş yığını oluşturdu

Pazar'da kısa süreli yağış moloz ve taş yığını oluşturdu

Pazar'da gece saatlerinde etkili şekilde meydana gelen yağış, inşaat molozlarını şehir merkezine taşırken ortaya yine aynı görüntüler çıktı.

A+A-

Pazar’da gece başlayan ve kısa süre devam eden etkili sağanak yağış nedeniyle eski jandarma mevkiinde yağmur sularının taşıdığı inşaat molozları mangalları tıkatırken, şehir merkezini de harabeye çevirdi.

yagmur1-005.jpg

Hemen her yağmur sonrası yaşanan görüntüler vatandaşların da tepkilerine neden oluyor.

yagmur2-005.jpg

Şehir kanalizasyon sisteminin uzun zamandır sıkıntılı olduğuna vurgu yapan vatandaşlar, buna rağmen çevre kirliliğinin önüne geçilememesi ve inşaat molozlarının gelişigüzel olduğu yerlerde bekletilmesi nedeniyle her yağmur sonrası mangalların tıkanarak ayrı problemler yaşandığını dile getiriyor. 

yagmur3-004.jpg

Yağmurun kısa sürmesine rağmen yaşanan sıkıntının boyutu, daha şiddetli yağışlarda daha büyük sıkıntılar yaşanacağına dair endişeleri arttırırken; esnaf ve vatandaşlar da belediyeden inşaat molozlarının kaldırılması ve kırık dökük alanların düzeltilmesini istiyor.

yagmur4-002.jpg

Bu arada yağmur nedeniyle sokaklarda yaşanan kirlilik, belediye ekiplerinin erken saatlerde yaptıkları çalışmalar sonucu temizlendi.

yagmur5.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum