
Pazar'da şehiriçi yollar genişliyor
Pazar şehir merkezini mahallelere bağlayan yollarda genişletme çalışmaları kapsamında belediye tarafından mezbelelikler yıkılmaya başlandı.
NACİ GÜVEN
Pazar Belediyesi tarafından yol genişletme çalışmaları başlatıldı.
Pazar Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nin girişi konumundaki Çarşıbaşı mevkinde bağlantıyı sağlayan Şehit Nurettin Kadıoğlu Sokak'ta yol genişletme çalışmaları başlatıldı.
Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, yaptığı açıklamada, Şehit Nurettin Kadıoğlu sokaktaki yol genişletme çalışmaları tamamlandığında mahallenin ve bu yolu kullanan birçok köyün ulaşımının da daha rahat olacağını belirterek, ''Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yol genişletme çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Şehit Nurettin Kadıoğlu Sokak'taki atıl durumdaki belediyemize ait olan eski trafo binasını yıkarak hem yolu genişletmiş olacağız hem de yol kenarındaki kötü bir görünümü de ortadan kaldırmış olacağız. Aynı zamanda oradaki çok dar olan kaldırımları da genişleterek esnafımızın önünü açmış olacağız.'' dedi.
HABERE YORUM KAT