
Pazarın stat yolu parkelendi
Pazar'da afetevleri ve İlçe Stadı'nın önünden geçen protokol yolunda belediye ekipleri tarafından başlatılan parke işlemi tamamlandı.
A+A-
Naci GÜVEN
Pazar ilçesinde bir süredir şikâyetlerin odak noktası haline gelen protokol yoluna, belediye tarafından parke döşeme çalışmaları tamamlanarak yol hizmete açıldı.
Belediye Başkanı Ahmet Basa, özelikle Pazarspor’un maçlarında bu yolun kalabalık bir topluluğa hitap ettiğini belirterek, “Yıllardır yapılmayan yolun daha da bozulması ve çamur oluşması nedeniyle gerek bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve gerekse maç günlerinde artan geçişler nedeniyle sıkıntılar yaşanıyordu. Maçların başlamasından önce belediyemiz tarafından yaklaşık bin 500 metrelik bölümde parke çalışmalarını tamamlayarak yolu hizmete açtık. Böylece açılan bu yolda yayaların ve trafiğin sıkıntısız bir şekilde devam etmesini de sağlamış olduk.” dedi.
HABERE YORUM KAT