1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR'IN YILDIZINI PARLATMAYA TALİP
PAZAR'IN YILDIZINI PARLATMAYA TALİP

PAZAR'IN YILDIZINI PARLATMAYA TALİP

AK Parti Pazar Belediye başkan aday adaylarından Mehmet Engin, bugün esnaf ziyaretlerinde bulunarak kamuoyu desteği istedi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
AK Parti’den Pazar Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunan Mehmet Engin, esnaf ziyaretlerinde bulunarak destek istedi.

mengin9.20131112183145.jpg

Esnaf ve vatandaşlarla birebir konuşarak kendini anlatan Engin, “Sağlıklı, Mutlu, Huzur ve refah içinde bir toplum, yaşanabilir bir kent, insan yaşamını kolaylaştıracak bir ortam hazırlamaya odaklanmış, sorumluluğunun bilincinde, çağdaş bilgi ve teknolojiyi kullanarak birey memnuniyetini hedefleyen bir misyona sahip, alt yapısı, bilgi birikimi 28 yıllık belediyecilik tecrübe ve becerisiyle, topluma hizmette deneyimi ve projeleri olan, çağdaş ve modern görüşü ile yeniliğe açık hizmet aşkıyla dolu hırslı, atak ve çevik olduğu kadar, uysal ve duygusal bir vizyona sahip birisi olarak, Pazarlı hemşerilerimin emrinde ve hizmetinde olmak üzere AK Parti’den Pazar Belediye Başkanlığına yeniden aday adayı oldum.” dedi.

mengin10.jpg

Mehmet Engin Kimdir?
Rize Pazar'ın Elmalık köyünde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde, ortaokulu Pazar'da bitirdikten sonra öğrenim hayatına Ankara Yapı Meslek Lisesi’nde devam etti ve burayı da bitirerek memleketine döndü. Bir süre özel sektörün inşaat iş kolunda çalıştıktan sonra Erciyes Üniversitesi Yozgat Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim hayatını tamamladı. Daha sonra kısa dönem askerlik hizmetini yerine getirdi ve tekrar bir süre daha özel sektörde çalıştıktan sonra 1984'te Ankara Altındağ Belediyesi'nde memuriyete başladı. Belediyenin çeşitli birimlerinde 28 yılı aşkın bir süre teknik elemen ve idareci olarak çalıştı. 2009 yerel seçimlerinde Pazar belediye başkanlığına aday adayı oldu ancak aday olamayınca tekrar memuriyete donen iki çocuk babası Mehmet Engin, Ankara Milli Eğitim İl Müdürlüğü inşaat emlak dairesinde inşaat kontrollüğü görevini yürütüyorken istifa ederek AK Parti Pazar Belediye Başkan aday adayı oldu.

mengin8.jpg

mengin7.jpg

mengin6.jpg

mengin5.jpg

mengin4.jpg

mengin3.jpg

mengin2.jpg

mengin1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum