1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZARLI TAKSİCİNİN KATİLLERİNE CEZA YAĞDI
PAZARLI TAKSİCİNİN KATİLLERİNE CEZA YAĞDI

PAZARLI TAKSİCİNİN KATİLLERİNE CEZA YAĞDI

Trabzon'un Of ilçesinde yaklaşık 8 ay önce Pazarlı taksi şoförü Ayhan Kal’ı (36) silahla öldürme olayına karışan 2 Gürcü sanığa ceza yağdı.

A+A-

BEKİR KOCA
Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanıklar Jumber K. (28) ile Tengiz V. (36) hazır bulundu. Sanıklardan Jumber K., duruşmadaki ifadesinde olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu belirtmesinin ardından mahkeme heyeti, “Kasten adam öldürmek suçundan 25 yıl, ölen şahsın cep telefonunu almaktan 2 yıl 11 ay, yasak silah taşımak suçundan ise 10 ay olmak üzere kendisi toplam 28 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

ayhan01.jpg

Diğer sanık Tezgiz V. ise “yardım etmek” suçundan yargılanırken ifadesinde suça katılmadığını belirtti. Mahkeme heyeti sanık Tezgiz V’yi 8 yıl ağır hapis cezası ile cezalandırdı.

taksi_soforu_aracinda_oldur.jpg

Olay 4 Mart 2013 tarihinde Of ilçesinde meydana geldi. Rize'nin Pazar ilçesinde taksicilik yapan Ayhan Kal, Gürcistan uyruklu Jumber K. ile çay toplama işlerinden dolayı tanıştıkları Ayhan Kal’a ait ticari taksi ile Rize’den Of ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ne beraberindeki Tengiz V ile geldi. Taksi içinde alacak verecek meselesi yüzünden tartışan Jumber K., belinden çıkardığı tabanca ile Kal’ı başından vurarak öldürdü.

ayhan1.jpg

Olayın şüphelisi Jumber K., olayın ardından İstanbul’da başka bir suçtan dolayı yakalanarak gözaltına alınarak Trabzon’a getirilirken, çıkartıldığı mahkemece arkadaşı Tengiz V. ile birlikte tutuklandı. 

.ayhan2.jpg


İLGİLİ HABER:
Pazarlı taksici Of'ta, aracında ölü bulundu

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum