1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. PKK'ya tahammül var türbana yok!
PKK'ya tahammül var türbana yok!

PKK'ya tahammül var türbana yok!

Üniversitelerarası Kurul Başkanı ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Akaydın'dan PKK hakkında şok sözler...

A+A-

Siyasi simge olduğunu savunarak başörtüsüne 'asla' diyen rektör, üniversitede terör örgütünün siyasi simgelerinin kullanılmasına müsamahayla yaklaşılması gerektiğini bakın nasıl anlatıyor.

Anayasayı ihlal eden bazı üniversite rektörleri, Üniversitelerarası Kurul adı altında toplanarak başörtüsüne karşı açıklama yapıyor. Bu kurulun başkanı olan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Mustafa Akaydın başörtüsünün siyasi simge olduğunu savunarak üniversitede yer alamayacağını iddia ediyor.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Akaydın bundan bir ay önce bir televizyon programında gecenin ilerleyen saatlerinde çok ilginç açıklamalar yaptı. Siyasi simge olduğu gerekçesiyle başörtüsüne taviz verilemeyeceğini ifade eden rektör, üniversitelerde terör örgütünün siyasi simgelerinin yer alması hakkında bakın ne düşünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum