1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Rektör Kadroyu Paşa Paşa Verdi
Rektör Kadroyu Paşa Paşa Verdi

Rektör Kadroyu Paşa Paşa Verdi

2003 yılında planladığı Sarıkız ve Ayışığı darbeleri deşifre olan Org. Şener Eruygur'un oğluna, Gazi Rektörü jet hızıyla kadro verdi.

A+A-

Gazi Üniversitesi'ne Rektör Kadri Yamaç, adı Sarıkız ve Ayışığı adlı darbe hazırlığıyla adı gündeme gelen Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanıemekli Orgeneral Şener Eruygur'un iktisatçı oğlu Hakkı Ozan Eruygur'a yardımcı doçent ünvanıyla kadro verdi.

Gazi Üniversitesi İktisadi veİdari Bilimler Fakültesi, rektörlüğün açtığı yardımcı doçent kadrosunaEruygur'u seçti.

ODTÜ'de araştırma görevlisi ünvanıyla çalışan Eruygur'un kadrosunun YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın üniversitede seçimler yaklaşırken öğretim elemanı alımını yasaklamasından kısa süre önce 22 Ocak 2008'de verildi.

İİBF'de görevli öğretim üyeleri ise, iktisat bölümünde hoca fazlalığı bulunduğunu savundu. Rektör Yamaç, göreve geldiği tarihten bu güne kadar 496 yeni yardımcı doçent aldı. Yamaç'ın kadrolaşma girişimlerinin ağustos ayında yapılacak rektörlük seçimleriyle ilgili olduğu belirtiliyor. Eruygur'a yardımcı doçent ünvanını veren jüride Prof. Dr.Tuba Ongun, Prof.Dr.Aziz Konukman, Prof. Dr.Erol Çakamak yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız