1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize ağır yaralı
Rize ağır yaralı

Rize ağır yaralı

Rizespor evinde Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldu

A+A-

Ali Maşalacı - Kubilay Ateş
RİZE (İHA) -
Süper Lig'in 4. haftasında Çaykur Rizespor, Kasımpaşa’yı konuk etti. Mücadele, İstanbul ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

rzs2-012.jpg

Maçtan dakikalar (İlk yarı)
6. dakikada ceza sahası içine sokulan Mamadou Fall’ın pasında kale önünde Ben Ounes, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 0-1
11. dakikada korner vuruşu için topun başına geçen Casper Hojer’in ortasını kafayla karşılayan Martin Minchev meşin yuvarlağı Attila Mosci ile buluşturdu. Kale önünde topu önünde bulan Mosci, topu filelerle buluşturdu. Fakat hakem Ali Şansalan VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesiyle golü iptal etti.
30. dakikada Martin Minchev'in sol kanattan ortasında Ali Sowe’un kafa vuruşunda kaleci Andreas Gianneiotis topu kornere çeldi.

rzsp4-002.jpg

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
52. dakikada Muhammet Taha Şahin kullandığı serbest vuruşta topla buluşan Hojer'in sert şutunda meşin yuvarlak defansa çarpıp kornere çıktı.
62. dakikada sol çaprazdan Altin Zeqiri'nin ortasında ceza sahası içinde David Akintola'nın kafa vuruşunda kaleci Andreas Gianneiotis gole izin vermedi.
72. dakikada Rodriges'in ortasında Ben Ounes'in kafa vuruşunda top ağlara gitti. Hakem Ali Şanaslan ofsayt nedeniyle golü iptal etti.
90+7. dakikada Muhammet Taha Şahin'in ortasında Ali Sowe'un kafa vuruşunda top kaleci Andreas Gianneiotis'de kaldı.

rzs1-012.jpg

Hakemler: Ali Şansalan, Osman Gökhan Bilir, Gökhan Barcın
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Muhammet Taha Şahin, Attila Mosci, Khusniddin Alikulov (Mithat Pala dk. 87), Casper Hojer, İbrahim Olawoyin, Giannis Papanikolaou, Babajide Akintola, Dal Varesanovic (Altin Zeqiri dk. 46), Martin Michev (Amir Hadziahmetovic dk. 74), Ali Sowe
Yedekler: Tarık Çetin, Halil İbrahim Pehlivan, Seyfettin Anıl Yaşar, Emrecan Bulut, Muhamed Buljubasic, Eray Korkmaz, Habil Özbakır
Teknik Direktör: İlhan Palut
Kasımpaşa: Andreas Gianneiotis, Claudio Neto, Nicholas Opoku, Yasin Özcan, Kevin Manuel Rodriges, Gökhan Gül, Loret Sadiku (Cafu dk. 77), Haris Hajradinovic (Kenneth Omeruo dk. 90+6), Aytaç Kara (Sadık Çiftpınar dk. 88), Ben Ounes, Mamadou Fall
Yedekler: Erdem Çetinkaya, Yaman Suakar, Ali Emre Yanar, Taylan Utku Aydın, Yunus Atakaya, Ege Albayrak, Ali Demirel
Teknik Sorumlu: Barış Kanbak
Gol: Ben Ounes (dk. 6) (Kasımpaşa)
Sarı Kartlar: David Akintola (Çaykur Rizespor), Nicholas Opoku, Claudio Neto, Cafu (Kasımpaşa)

rzsp3.jpg

İlhan Palut: “Bu kötü gidişim tek nedeni vardı, o da İlhan Palut'tur”

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut aldıkları mağlubiyetin ardından, “Bu kötü gidişin tek nedeni vardı, o da İlhan Palut'tur” dedi.
İlhan Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Maç öncesi Kasımpaşa için analizde konuştuğumuz, iyi geçiş yapan atletik oyuncuları olan bir takımdı. Maçın hemen başında bu opsiyonlarını kullanarak golü buldular. İlk yarı boyunca yine oynadılar ve domine ettiler. Ceza sahasında yeteri kadar rahatsız edici olmayarak denemelerde bulunduk. İkinci yarı bu denemeler biraz daha gole yakın bir hal aldı. Buna rağmen skoru bulamadık. Bu arada rakibin de yine bir iki tane geçişi, hücum geçişi oldu. Maç sonuna kadar denedik ama yetersiz kaldık. Maalesef bu önemli maçı kaybettik. Bunun nedeni ne oyuncularımızın sahadaki performansıdır ne de taraftarımızın söylediği gibi transferlerin gelmemesidir. Bunun tek sorumlusu vardır. O da nasıl iyi gittiğimiz zaman alkışlanıyor isem bugün de bunun tek sorumlusu benimdir. Bunu ucuz bir kahramanlık olarak söylemiyorum. Takımıma kol kanat germek için söylemiyorum. Gerçek tam da budur. Bu kötü gidişim tek nedeni vardı, o da İlhan Palut'tur” ifadelerini kullandı.

rzsp2.jpg

Barış Kanbak: “Rakibimizi çok iyi analiz edebildik”

Kasımpaşa'nın Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından, “Rakibimizi çok iyi analiz edebildik. Ona karşı defansif planı iyi uyguladık” dedi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Kasımpaşa'nın Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, açıklamalarda bulundu. Kanbak, “Maçtan önce yayıncı kuruluşa da yaptığımız konuşmada şundan bahsetmiştik. Geçen haftayı incelediğimizde iki takımın da bu hafta mutlak kazanması gerekiyordu. Biz 2-0'dan 2-2 beraberlikle kaybedilmiş bir iki puan vardı. Rakibimiz de farklı bir mağlubiyet almıştı. Böyle durumlarda mental gücün, mental dayanıklılığın öne çıkacağını, önemli olduğundan konuşmuştuk. Maça erken golle başladık. İlhan Hocamızın yıllardır oynatmaya çalıştığı bir sistem var zaten. Rakibimizi çok iyi analiz edebildik. Ona karşı defansif planı iyi uyguladık. Bugün de biliyorduk ki doğru defansif duruşla kazandığımız toplar sonrası tehlike oluşturduk. Çünkü savunma arkalarına yapacağımız koşuları hedeflemiştik. Daha sonrasında yediğimiz tabii ki iki tane duran top golü var. Bu sezon duran toplarda savunma anlamında biraz daha iyi performans göstermemiz gerekiyor. Bugün onlardan ikisini yaşadık. Fakat goller geçerli olmadıktan sonra, kırılmadık, devam ettik. Oyunun sonuna kadar skoru korumayı bildik, çeşitli formasyonlara geçtik. Beşli oyun, altılı oyun, oyunun son bölümünde çünkü tamamen uzun topa dönmüştü rakip doğal olarak. Zaman daraldıkça direkt hücumları denediler. Bugün kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde bir milli ara var. Bu milli arayı hem çalışma anlamında hem de psikolojik anlamda iyi geçirip daha güçlü bir Kasımpaşa istiyoruz” ifadelerini kullandı.

rzsp1.jpg

rzzzzz-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum