
Rize parkında faciadan dönüldü
Rize Sahil Parkı'ndaki çardaklardan biri günün en kalabalık saatinde büyük bir gürültüyle çöktü. Halk, 'Çardağın altında kimse var mıydı?' paniği yaşadı.
Rize Belediye Sahil Parkı’nda bugün tam bir facianın eşiğinden dönüldü.
Ayakları çürüyen çardaklardan biri saat 17.50 sıralarında, durup dururken, kaşla göz arasında büyük bir gürültüyle çökerken, parkta eğlenmekte olan vatandaşlar korku dolu dakikalar yaşadılar.
Yıkılan çardağın altında kimse kalıp kalmadığını anlayamayan vatandaşlar, korkuyla olay mahalline koşmaya başladılar. Yıkılan çardağın malzemeleri kaldırılıp içerde kimsenin olmadığı anlaşılınca herkes rahat bir nefes aldı.
Çardağın ahşap ayaklarının çürümesi nedeniyle yıkıldığı, sahil parkındaki diğer bütün çardakların da ayaklarının çürüdüğü ve her an yıkılabileceği gözlendi. Korku dolu anlar yaşayan vatandaşlar, olası başka bir olaya mahal verilmemesi için belediyenin diğer çardakları da gözden geçirerek sağlamlaştırmasını istediler.
HABERE YORUM KAT