1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Türk Diyanet Vakıf-Sen’den müftü ziyareti
Rize Türk Diyanet Vakıf-Sen’den müftü ziyareti

Rize Türk Diyanet Vakıf-Sen’den müftü ziyareti

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanlığından, Rize İl Müftülüğüne atanan Yusuf Doğan’a ziyaret.

A+A-

Bayram Ali Kavalcı
Türk Diyanet Vakıf-Sen Rize İl Temsilcisi Halil İbrahim Öksüz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanlığından, Rize İl Müftülüğü görevine atanan Yusuf Doğan’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rize’de görev yapmaktan mutluluk duyacağını söyleyen, çiçeği burnunda yeni Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Türk Diyanet Vakıf-Sen Rize Temsilciliğinin başkan ve yönetim kurulu üyelerinin hoş geldiniz ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade ederek, “Ülkemizin doğası, denizi ve çalışkan insanlarıyla tanınan Rize’ye hep birlikte kalıcı hizmetler vermek için çalışacağız." dedi.

sendikadanziyaret1.jpg

Görüşmeye, Türk Diyanet Vakıf-Sen Rize İl Temsilcisi Halil İbrahim Öksüz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Recep Koyuncu, Yaşar Uzun, Hızır Şan, Ahmet Taşpınar ve Salih Mafratoğlu katıldı.

İl Temsilcisi Halil İbrahim Öksüz, burada yaptığı konuşmada, “Kıymetli hocamıza hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, ilimizdeki diyanet hizmetleri hakkında bilgiler sunduk. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Görev sorumluluğumuz bilincinde, daha güzele ve daha iyiye nasıl gidebileceğimiz hakkında fikir alış verişinde bulunduk. İnanıyorum ki yeni müftümüz önderliğinde ilimizde birçok güzel işlerin yapılmasına ön ayak olacağız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum