1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de belediyeye ait metruk dükkanda yangın!
Rize'de belediyeye ait metruk dükkanda yangın!

Rize'de belediyeye ait metruk dükkanda yangın!

Rize Belediye Bloklarında yangın çıktı, vatandaş faturayı Rize Belediyesine kesti!

A+A-

Rize’de belediye bloklarındaki belediyeye ait atıl durumda bulunan ancak bazı vatandaşlar tarafından plastik malzeme deposu olarak kullanılan boş dükkan yandı; çevre işyeri sahipleri belediyeye ateş püskürdü!

Rize Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Belediye Bloklarının 2. katında Rize Belediyesine ait boş dükkanda çıkan yangın korku dolu dakikalar yaşatırken yangın dolayısıyla işyerleri zarar gören çevre esnafı belediyeyi yerden yere vurdu.

yang9.jpg

Bu akşam 20.30 sıralarında meydana gelen yangının çıkış sebebi henüz tespit edilemezken bazı kişiler tarafından çöp mahiyetinde toplanmış plastik malzemelerin buradaki atıl durumda bulunan dükkanda muhafaza edildiği iddia edidli.

Rize Belediyesine ait 3 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Yangına müdahale sırasında, sudan dolayı bloklardaki birçok işyerinde maddi hasar meydana geldi.

yang8.20130912221340.jpg

Bloklarda bulunan bazı esnaf ise kapısı olmayan ve atıl durumda bulunan dükkanın sarhoşlar ve madde bağımlılarının uğrak yeri haline geldiğini iddia ederek, defalarca belediyeye müracaatta bulunmalarına rağmen sorunun çözülemediğini söylediler.

yang3.20130912221412.jpg

Belediyeye ağır eleştiride bulunan blok sakinleri, "Bu yangının sorumlusu Rize Belediyesidir. Defalarca burasının kapısına kilit vurulması gerektiği yönünde belediyeye uyarıda bulunmamıza rağmen burası kapatılmadı. Sonucun bu şekilde olması kaçınılmazdı ve öyle de oldu. Bu yangınla belki belediyenin aklı başına gelir ve bir an önce buraya kilit vururlar." şeklinde tepki gösterdiler.

yang7.20130912221432.jpg

yang6.20130912221637.jpg

yang5.20130912221651.jpg

yang4.20130912221702.jpg

yang2.20130912221720.jpg

yang1.20130912221735.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız