1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de büyük operasyon
Rize'de büyük operasyon

Rize'de büyük operasyon

Rize'de 5’i doktor, 1 eczane sahibi ve 3 de eczane çalışanı olmak üzere 9 kişi gözaltına alındı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri tarafından düzenlenen Reçete Operasyonu'nda 5'i doktor, 1 eczane sahibi ve 3 de eczane çalışanı olmak üzere 9 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından uzun bir süredir yapılan takip sonucunda önceki gün 'sahte reçete düzenleyerek menfaat elde ettikleri ve devleti zarara uğrattıkları gerekçesiyle" beş doktor, bir eczacı ve üç eczane çalışanı gözaltına alındı.

İki gün sorgulamaları süren uzman doktorlar H.R., P.B. ve M.H. ile iki pratisyen doktor, T.E isimli bir eczacı ve üç çalışanın sorgulamaları bugün tamamlanarak Rize Adliyesi'ne gönderildiler.

Reçete Operasyonu kapsamında gözaltına alınan 9 kişi ile birlikte çok sayıda sağlık karnesine de el konulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum