
Rize'de kiralık limuzin dönemi!
Rizeli turizmci, bir ilke imza atarak satın aldığı limuzin ile kiralık limuzin hizmeti vermeye başladı. Limuzin Rize'ye gelir gelmez 30 kişi rezervasyon yaptırdı.
A+A-
GÖKTÜRK FIRAT
Rize'de turizmcilik yapan Ahmet Karali isimli girişimci, limuzin hizmetine başladı.
Karali, limuzinin günlük kiralama bedelini 750 TL olarak açıklarken, "Limuzini İstanbul'da çalıştırmak için satın aldım. Sonra Rize'de çalıştırmaya karar verdim. Rize'de bir süre çalıştırmayı deneyeceğim. Eğer verimli olursa burada kalacak. Zarar edersem İstanbul'a götüreceğim" dedi.
İlk etapta ilginin yüksek olduğunu belirten Karali, "Araç gelir gelmez aracı kiralamak isteyen 30 kişi rezervasyon yaptırdı. Daha çok düğün için kiralanmak isteniyor" diye konuştu.
Hayatlarında ilk kez limuzin gören bazı vatandaşlar yaptıkları açıklamada, "Çok güzel bir araba. Binmek isteriz" dediler.
HABERE YORUM KAT