1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DE RÜZGAR ÖLÜM GETİRDİ
RİZE'DE RÜZGAR ÖLÜM GETİRDİ

RİZE'DE RÜZGAR ÖLÜM GETİRDİ

Rize'de şiddetli rüzgarın etkisi ile sallanan asma köprüden dengesini kaybederek düşen kadın hayatını kaybetti.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Edinilen bilgiye göre, Güneysu ilçesinin Ulucami mahallesinde Rize-Güneysu karayolu üzerinde bulunan 75 metre uzunluğundaki yeni yapılan asma köprüde Perihan Terzi (61) isimli kadın karşıdan karşıya geçerken şiddetli rüzgarın etkisi ile köprünün havalanması sonucu dengesini kaybederek dereye düştü.

Terzi, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı gören eşi İsmail Terzi ise büyük şok yaşadı. Perihan Terzi'nin cenazesi otopsi için Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

33237

Öte yandan, rüzgardan sallanan köprünün görüntüsünü cep telefonu ile çeken İsmail Mamati ise "Bir anda şiddetli rüzgar çıktı. Köprü yaprak gibi sallandı. Teyzenin düştüğünü gördük ancak şiddetli rüzgar nedeniyle ilk etapta kendisine müdahale edemedik" dedi.

33238

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız