1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de trafik karmaşasına belediyeden neşter
Rize'de trafik karmaşasına belediyeden neşter

Rize'de trafik karmaşasına belediyeden neşter

Rize Belediyesi tarafından ihale yöntemiyle yaptırılan Çarşı mahallesindeki yeraltı taksi depo alanı 1 ay sonra hizmete açılacak.

A+A-

Rize'de belediye tarafından yapımı devam ettirilen, 37 araç kapasiteli taksi depo alanı, havaların müsait gitmesi durumunda 1 ay sonra hizmete açılacak.

Bölgede incelemelerde bulunan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı proje hakkında genel bilgiler verdi.

taksidepo1.jpg

Otoparkın yapımına 24 Haziran 2011 tarihinde başlanıldığını belirten Bakırcı; “Projenin kurulum alanı 1100 m2’dir. Yapımında 5000 m3 kazı ve nakliye, 600 m. fore kazık, 1400m3 beton, 70 ton demir, 2600 m2 çift katlı izolasyon kullanılmıştır. İşin maliyeti KDV hariç, 550 bin TL civarındadır. Otoparkın üst kısmı mevcut belediye parkıyla birleştirilerek, daha kullanışlı ve modern bir duruma getirilecektir. İçerisindeki bekleme yeri, ihtiyaç odaları, pompaların montajı gibi imalatların yapımının ardından 1 ay içerisinde tamamlanmasını planlıyoruz” dedi.

 Proje sayesinde şehir trafiğinin belli ölçüde rahatlatılması hedefleniyor.

taksidepo2.jpg

taksidepo3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum