![Rizeliler saat 07'00'den önce sandık başına gitti!](https://d.pazar53.com/news/51078.jpg)
Rizeliler saat 07'00'den önce sandık başına gitti!
Rize’de oy kullanma işlemleri birçok ilden bir saat önce başlamasına rağmen bazı kişiler 07:00’den önce sandık başlarına giderek oy kullanmak için saatin gelmesini bekledi.
Rize’de birçok kişi oy verme saatinden önce oylarını kullanmak için sandık başlarında bekledi.
Rize’de oy kullanma işlemi saat 07:00’de başladı. Rize’de oy kullanma işlemleri birçok ilden bir saat önce başlamasına rağmen bazı kişiler 07:00’den önce sandık başlarına giderek oy kullanmak için saatin gelmesini bekledi.
Oy kullanmak için acele eden Rizeliler, sabah namazını kılıp abdestli bir şekilde oylarını kullanabilmek için sandık başına gelip beklemeye başladıklarını söylediler.
VALİ YAZICI: "VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK"
Vali Ersin Yazıcı, 26.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu Denizciler İlkokulu'nda kullandı.
Vali Yazıcı, oyunu sandığa atarken "Hayırlı olsun" temennisinde bulundu.
26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin hayırlı olmasını temenni eden Vali Ersin Yazıcı, " Oy kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Ümit ediyorum halkın iradesi en güzel şekilde sandığa yansıyacak ve demokrasimiz bundan kazançlı çıkacak. İlimizde şu ana kadar bir olumsuzluk yok. Biz Valilik olarak, vatandaşımızın hür iradesinin sandığa yansıtılması amacıyla gerekli olan tüm tedbirleri aldık. Vatandaşlarımız rahatça oylarını kullanabilmektedirler. Seçimlerin şehrimize, ülkemize ve tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Kardeşlik, barış ve huzur ülkemizden eksik olmasın" ifadelerini kullandı.
MİLLETVEKİLİ BAK HABERAL OKULUNDA OY VERDİ
Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak Pazar Haberal Oertaokulunda 1023 numaralı sandıkta oy kullandı.Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa da aynı okulda oyunu kullanarak vatandaşlar ile sohbet etti.
Millewtvekili Bak, seçimlerin başta Türkiye olmak üzere bölgeye ve Rize'ye hayırlar getirmesini temenni etti.
HABERE YORUM KAT