1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'ye 7. Anadolu Lisesi yapılıyor
Rize'ye 7. Anadolu Lisesi yapılıyor

Rize'ye 7. Anadolu Lisesi yapılıyor

Rize'deki yedinci Anadolu Lisesi olma özelliğini taşıyan ve 10 bin metrekare alanda inşaatı devam eden okul gelecek yıl hizmete girecek.

A+A-

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Rize Çay Anadolu Lisesi inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Çelik, Hayrat Mahallesi'nde yapımı devam eden lisenin ihalesinin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldığını belirterek, ''10 bin metrekare alanda yapımı devam eden inşaatın büyük bir kısmı tamamlandı. Beş kat olarak yapılacak okulun cephe işlemlerinin tamamlanmasının ardından donanımına geçeceğiz. Okulda 16 derslik ve 4 laboratuvar yer alacak. Okul yaklaşık 3 milyon 500 bin TL'ye mal olacak'' dedi.

Çelik, Çay Anadolu Lisesi'nin gelecek yıl eğitim öğretim dönemine yetişeceğini ve Rize'deki yedinci Anadolu Lisesi olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum